10-04-2019 |

Aftsudeerstage: Marketingcommunicatie

Jij als stagiair marketingcommunicatie bij Sidcon maakt deel uit van de afdeling Marketing. Als stagiair marketingcommunicatie zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat de nieuwsbrief gevuld wordt met content, Sidcon in zoveel mogelijk vakbladen komt te staan en Sidcon’s naam nog beter bekend wordt bij verschillende gemeenten en afvalinzamelaars. De werkzaamheden zijn erg afwisselend en daarom is geen dag hetzelfde. Je werkt in een klein team met persoonlijke begeleiding om zoveel mogelijk te leren tijdens jouw stageperiode.

Over Sidcon

Sidcon is marktleider op het gebied van ondergrondse perscontainers. Onze klanten zijn gemeenten en gemeentelijke afvalinzamelaars. Als gevolg van een grote toename van orders is het bedrijf sterk groeiende. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst gaan wij ons nog verder ontwikkelen in duurzame afvaloplossingen. Kom jij ons helpen?

De opdracht

Sidcon is een bedrijf gespecialiseerd in duurzame afvaloplossingen. Wij hebben veel te maken met overheidsinstanties en dat maakt het soms lastig om te kunnen communiceren wat wij willen. Wij willen graag meer inzicht krijgen in deze markt en hoe wij dit het beste kunnen aanpakken. Heb jij hier wel een idee over? Tijdens het sollicitatiegesprek sparren wij graag over een geschikte opdracht zodat het een opdracht wordt waarin jij je graag een halfjaar wil vastbijten.

Naast de afstudeeropdracht is er ook een mogelijkheid om enkele uren per week mee te werken op de afdeling.

Een aantal veel voorkomende taken waar jij eventueel mede verantwoordelijk voor kan zijn:

– Social media activiteiten
– PR activiteiten
– Nieuwsbrief
– SEO/SEA

Dit ben jij?

– HBO student marketingcommunicatie
– Jij kent de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing
– Je bent enthousiast
– Leergierig
– Beschikbaar vanaf september 2019

Dit bieden wij:

– Een stageplek voor meerdere dagen in de week
– Een leuke stagevergoeding van €500 per maand!
– Persoonlijke begeleiding
– Innovatieve en dynamische werksfeer

Kun jij goed zelfstandig te werk gaan en ben jij tegelijkertijd een echte teamplayer? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

Interesse? Stuur jouw motivatie + CV naar r.siderius@sidcon.nl t.a.v. Reinier Siderius.

Deel dit bericht op: