10-09-2020 |

Stage: Technische Bedrijfskunde

Heb je affiniteit met techniek en ben je commercieel ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij als stagiair technische bedrijfskunde bij Sidcon maakt deel uit van de afdeling Operations. De werkzaamheden zijn erg afwisselend en daarom is geen dag hetzelfde. Je werkt in een klein team met persoonlijke begeleiding om zoveel mogelijk te leren tijdens jouw stageperiode.

Over Sidcon

Sidcon is marktleider op het gebied van ondergrondse perscontainers. Het innovatieve en gepatenteerde product is de afgelopen jaren bij meer dan 85 gemeenten in Nederland geplaatst. Onze klanten zijn gemeenten en gemeentelijke afvalinzamelaars. Als gevolg van een grote toename van orders is het bedrijf sterk groeiende. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst gaan wij ons nog verder ontwikkelen in duurzame afvaloplossingen en daarom komen wij nu met twee nieuw innovatieve producten: de Presstation Compact en de Freshstation Organic. Kom jij ons helpen?

De opdracht

Als technisch bedrijfskunde stagiair ga jij nadenken over hoe Sidcon de productie efficiënt kan indelen. Hoe kunnen bijvoorbeeld de nieuwe producten efficiënt en seriematig geproduceerd worden naast de huidige productie van onze perscontainers? Over de precieze invulling van de opdracht kan worden overlegd tijdens het sollicitatiegesprek zodat het een opdracht wordt waarin jij je graag een halfjaar wil verdiepen.

Dit ben jij:

– MBO/HBO student technische bedrijfskunde
– Jij en ERP zijn beste vrienden
– Bekend met Excel
– Je bent leergiering
– Enthousiast
– Beschikbaar vanaf september

Dit bieden wij:

– Een stageplek voor 5 dagen in de week
– Een leuke stagevergoeding
– Persoonlijke begeleiding
– Innovatieve en dynamische werksfeer

Wil jij aan de start staan van deze nieuwe innovatieve producten? En bijdragen aan het verder ontwikkelen hiervan? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet zien wij jou in september. 

Stuur jouw motivatie + CV naar j.jacobs@sidcon.nl
Eerst nog wat meer informatie? Mail dan ook naar j.jacobs@sidcon.nl

Deel dit bericht op: