10-09-2020 |

Stage: Werktuigbouwkunde

Jij als stagiair werktuigbouwkunde bij Sidcon maakt deel uit van de afdeling Engineering. Als stagiair werktuigbouwkunde ben je betrokken bij alle dagelijkse werkzaamheden, die variëren van het ontwikkelen van slimme technische oplossingen, tot contact met leveranciers, tot het realiseren van prototypes. De werkzaamheden zijn erg afwisselend en daarom is geen dag hetzelfde. Je werkt in een klein team met persoonlijke begeleiding om zoveel mogelijk te leren tijdens jouw stageperiode.

Over Sidcon

Sidcon is marktleider op het gebied van ondergrondse perscontainers voor het efficiënt inzamelen van verschillende afvalstromen. Onze klanten zijn gemeenten en gemeentelijke afvalinzamelaars. Als gevolg van een grote toename van orders is het bedrijf sterk groeiende. Het innovatieve en gepatenteerde product is de afgelopen jaren bij meer dan 85 gemeenten in Nederland geplaatst. Nu komt Sidcon met nieuwe innovatieve producten en daarbij kunnen wij jou hulp goed gebruiken.

De opdracht

Als werktuigbouwkunde stagiair ga jij werken aan verbeteringen van onze producten en denk je mee over nieuwe ontwikkelingen. Over de precieze invulling van de opdracht kan tijdens de sollicitatie worden gespard zodat het een opdracht wordt waarin jij je graag een halfjaar wil vastbijten. Kom jij ons helpen?

Een aantal veel voorkomende taken waar jij mede verantwoordelijk voor wordt zijn:

– Inventieve toepassingen van diverse productietechnieken
– Vertaling van principes naar goed maakbare producten
– Flexibel inspringen in meerdere deelprojecten

Dit ben jij?

– HBO student werktuigbouwkunde
– Jij en SolidWorks zijn beste vrienden
– Je bent enthousiast
– Leergierig
– Beschikbaar vanaf september

Dit bieden wij:

– Een stageplek voor meerdere dagen in de week
– Een leuke stagevergoeding
– Persoonlijke begeleiding
– Innovatieve en dynamische werksfeer

Kun jij goed zelfstandig te werk gaan en ben jij tegelijkertijd een echte teamplayer? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

Interesse? Stuur jouw motivatie + CV naar l.bergman@sidcon.nl t.a.v. Lucas Bergman

Deel dit bericht op: