1-10-2020 |

Chauffeur bakwagen / onderhoudsmonteur

Werk mee aan de groei van Sidcon!

Als chauffeur bakwagen / onderhoudsmonteur bij Sidcon zorg jij voor goed functionerende ondergrondse perscontainers bij onze klanten. Je maakt deel uit van de afdeling Productie. Je neemt nieuwe containers in bedrijf, onderhoud de bestaande containers én waar nodig voer jij de reparaties uit. De werkzaamheden vinden plaats door heel Nederland. Je werkt in een klein team met brede verantwoordelijkheid en overlegt dagelijks met de coördinator. Ontzorging van de klant staat voorop en is jouw drive in al je werkzaamheden.

Over Sidcon

Sidcon is marktleider op het gebied van ondergrondse onderlossende perscontainers voor afvalinzameling. Het innovatieve en gepatenteerde product is de afgelopen jaren bij meer dan 100 gemeenten in Nederland en het buitenland geplaatst. Onze klanten zijn gemeenten en gemeentelijke afvalinzamelaars. Wij zijn sterk aan het groeien, zowel op nationaal als internationaal vlak. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst blijven we actief duurzame afvaloplossingen ontwikkelen. Om de huidige producten en toekomstige ontwikkelingen zo goed mogelijk naar tevredenheid van de klant te installeren en onderhouden is een goede servicemonteur onmisbaar.

Functie-eisen

  • Een geldig C rijbewijs, inclusief code 95 / nascholing
  • Een technische opleiding of werkervaring
  • Kennis van Duitse en/of Engelse taal is een pré
  • Je ben flexibel inzetbaar in dagen en tijden, full-time beschikbaar

Wanneer jij die klantvriendelijke, zelfstandig en hard werkende chauffeur / onderhoudsmonteur bent, solliciteer dan direct want wij zijn op zoek naar jou!

Solliciteren >

 

Deel dit bericht op: