Zoutelande

De ondergrondse perscontainer voor vakantiepark de Meerpaal

“De ondergrondse perscontainer is zeer praktisch en eenvoudig in het gebruik”, begint Jordy Melis, mede-eigenaar van Camping de Meerpaal. “Bij de ingang hadden we rolcontainers voor restafval staan, maar dit gaf naar onze mening niet de juiste uitstraling voor onze vakantiepark. Daarnaast moesten wij de containers meerdere keren per week dwars door het vakantiepark naar onze centrale afvallocatie brengen. Dit kostte niet alleen veel tijd, het was ook erg onprettig voor de gasten. Nu wordt de ondergrondse perscontainer in het hoogseizoen om de week geleegd zonder dat er over het park heen gereden hoeft te worden.”

Efficiënt inzamelen van afval

Kevin Rotte, verkoopadviseur bij transport- en containerbedrijf Wielemaker, vertelt “Het is mooi om samen met de klant te bouwen aan de toekomst. Camping de Meerpaal kwam met de vraag of de inzameling van het restafval anders kon. Bij Wielemaker waren wij door andere projecten al bekend met Sidcon en de ondergrondse perscontainer en daarom hebben deze oplossing bij de Meerpaal voorgesteld. Gezien de hoeveelheid afval die vrijkomt en de beperkte ruimte bij de ingang leent de ondergrondse perscontainer van Sidcon zich uitstekend voor een efficiëntere manier van inzamelen! De containers zijn makkelijk te gebruiken, zowel voor jonge als oude campinggasten en het mooie, strakke design met het logo van de Meerpaal maakt de ondergrondse perscontainer helemaal af!

Wij zijn blij dat wij Camping de Meerpaal hebben kunnen adviseren en we wensen ze nog veel gemak en plezier met hun nieuwe afvaloplossing.”