De service van Sidcon

De service van Sidcon, een onmisbaar onderdeel van geïntegreerde aanpak. Bij de levering van een ondergrondse perscontainer hoort een gedegen ondersteuning middels service en onderhoud. Het apparaat staat meestal in de openbare ruimte en op locaties waar een groot aanbod van afval is. Want daar is de ondergrondse perscontainer voor bedoeld.

Dat betekent dat het van groot belang is dat het apparaat zo min mogelijk storingen heeft en als er toch iets aan de hand is dat dit snel en vakkundig wordt opgelost.

Hoog service niveau en monitoring reduceert storingen

Zodra de perscontainers geplaatst zijn worden ze ondergebracht in het online CMS systeem van Sidcon. Dit CMS systeem is ook toegankelijk voor de klant en kan zelfs geïntegreerd worden in eigen systemen. Al onze persen worden standaard uitgevoerd met verschillende sensoren. Hiermee is het functioneren van de perscontainer en de vulgraden realtime inzichtelijk.

Onze service afdeling monitort contiue het CMS systeem. waardoor er preventief voorkomen kan worden dat storingen ontstaan. Met 4 auto’s continue op de weg zijn wij altijd dichtbij.

Leren en innoveren verbetert de container

Door de continue terugkoppeling van de Service afdeling naar de Productie is Sidcon in staat om de apparaten steeds verder op een nog hoger niveau te brengen. Sinds 2008 ontwerpen, produceren en leveren wij ondergrondse perscontainers. De korte lijnen maakt ons flexibel. Door de jaren heen hebben wij geleerd van verklemmingen. Hoe ontstaan deze, wat kunnen wij doen om dit te minimaliseren. Dit heeft geleid tot een uniek ontwerp, laat ons weten als jij hier meer over wilt weten!

De audits op gebied van Iso 9001, 14001, VCA ** zijn een extra zekerheid om continu te verbeteren en om volgens de geldende veiligheids en milieu normen te werken.

Hoe kunnen wij jou helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.