Breng je pand tot leven!

De ondergrondse perscontainer geeft je meer ruimte voor groen en rust. Door de extra capaciteit is er veel minder ruimte nodig. Want een ondergrondse perscontainer heeft 6-10x meer capaciteit ten opzichte van een reguliere ondergrondse container. Vanaf 100 aansluitingen is de perscontainer al een goedkoper alternatief. Tel daarbij de besparing van de dure vierkante meters en er is direct winst!

Hoe het werkt

De ondergrondse perscontainer heeft dezelfde bovenkant als een reguliere ondergrondse container. Voor bewoners geeft dit een vertrouwd gevoel. Onder de grond zit het geheim. Het ondergrondse persmechanimse duwt het afval samen. Hierdoor past er 6-10x meer afval in de perscontainer van Sidcon.

productie perscontainer nederland

Bekend bij 70% van de gemeenten

De ondergrondse perscontainer is bij 70% van de Nederlandse gemeenten bekend. Sidcon kijkt graag mee om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor uw hoogbouwproject. Installatie is zeer eenvoudig. Wij regelen de stroomaanvraag, geven aan wat de afmetingen van de put moeten zijn en installeren de ondergrondse perscontainer. Wij ontzorgen!

Over Sidcon

De ondergrondse perscontainer is in 2006 bedacht en ontworpen door Sidcon uit Nijmegen. Door de jaren heen is de ondergrondse perscontainer door ontwikkelt tot een krachtige en robuuste perscontainer geschikt voor restafval, plastic, en oud papier/ karton. Het type en de samenstelling van het afval beïnvloed de verdichtingsgraad. Restafval en oud papier/ karton heeft een verdichting van 1:6. Plastic heeft een verdichting van 1:10.

Hierdoor zijn er 5-9 minder ondergrondse containers nodig. Dit scheelt 20 – 48m2!

ondergrondse perscontainer restafval
Ondergrondse perscontainer hoogbouw

Breng je pand tot leven, een levendige plint

Een stoep boordevol leven! Dat is wat we willen. Een groene oase waar de bewoners kunnen recreëren. Bomen die de lucht afkoelen en genoeg groen om hevige stortbuien aan te kunnen.

De ondergrondse perscontainer geeft je deze ruimte en dit tegen lagere kosten.