Werken bij Sidcon

Wij groeien snel. Daarom hebben wij met enige regelmaat vacatures beschikbaar voor talentvolle, enthousiaste en hardwerkende nieuwe medewerkers. Deze plaatsen wij altijd op deze pagina. Houd het goed in de gaten en wie weet word jij ons nieuw collega.

Over ons

Wij zijn zowel uitvinder, fabrikant als leverancier van slimme afvaloplossingen. Afvalinzameling kan nog efficiƫnter en duurzamer. Daar geloven wij heilig in en daar werken wij dagelijks aan. Niet alleen willen wij met onze perscontainers bijdragen aan een duurzame en circulaire economie, ook ondersteunen wij gemeenten in Nederland en internationaal met het behalen van hun specifieke afvaldoelstellingen.

Open sollicitatie

Je kunt ons natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen. Laat weten welke bijdrage jij kan en wilt leveren en waarom jij hiervoor geschikt denkt te zijn. Stuur je motivatie en cv naar info@sidcon.nl.

Stages

Als vooruitstrevende organisatie bieden wij geregeld stageplaatsen aan. Stuur gerust een open sollicitatie voorzien van motivatie en cv naar info@sidcon.nl.