Vacatures en stageplekken

Wij zijn zowel uitvinder, fabrikant als leverancier van slimme afvaloplossingen. Afvalinzameling kan nog efficiënter en duurzamer. Daar geloven wij heilig in en daar werken wij dagelijks aan. Niet alleen willen wij met onze perscontainers bijdragen aan een duurzame en circulaire economie, ook ondersteunen wij gemeenten in Nederland en internationaal met het behalen van hun specifieke afvaldoelstellingen.

Commercieel medewerker binnendienst | 24-32uur

De markt is er, de leads zijn er. Jij stelt jezelf elke werkdag ten doel draagvlak te creëren voor de mooie, innovatieve producten die Sidcon op de markt brengt. Je voert hiervoor op basis van leadlijsten informerende gesprekken met belanghebbende. Te denken aan projectontwikkelaars, gemeenten, stedenbouwkundigen, architecten, bouwbedrijven en overheidsgedomineerde inzamelbedrijven. Een mooie missie in een prachtig mooi, innovatief bedrijf.

Je komt in een team van 2 buitendienst verkopers Nederland en een marketing medewerker. Met dit team gaan we de Nederlandse markt gaat vergroten. Heb jij er zin in? voor contactgegevens en de volledige vacature check: wijzijnzo.nl/vacature/sidconsales/

 

Assemblagemedwerker metaal | 40 uur

Producten van Sidcon dragen bij aan een leefbare wereld. Middels specifiek daarvoor ontwikkelde producten, draagt Sidcon bij aan hoogwaardige kringlopen. In de functie van Assemblagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van perscontainers. Het betreft een fulltime functie in dagdienst, van maandag tot en met vrijdag. Je werkt maandag tot en met donderdag van 07.30 uur tot 16.15 uur. Op vrijdag stopt het werk een uurtje eerder en heb je lekker op tijd weekend!

Je komt te werken in een productie team van 4 man + werkvoorbereider. De volledige functiebeschrijving is te lezen op: https://wijzijnzo.nl/vacature/werkenbijsidconnijmegenassembl/

 

Servicemonteur Sidcon, west Nederland

De afdeling Productontwikkeling houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het doorvoeren van constante verbeteringen op het gebied van techniek en duurzaamheid. Deze producten komen op de markt en worden door de Servicemonteur geplaatst en (preventief) onderhouden. Als Servicemonteur een gelukje om elke dag te mogen werken aan en met zulke mooie producten. Je werkt zelfstandig vanaf een hub in het midden van het land, in de buurt van Alphen aan de Rijn, collega’s ter ondersteuning werken vanuit het hoofdkantoor in Nijmegen. In deze functie val je onder de afdeling Service en Onderhoud.

Met vier andere collega’s voer jij de service en het onderhoud uit. Wij zoeken iemand in west Nederland om aanrijtijden te verkorten. Via de volgende link kun je de volledige vacature lezen: https://wijzijnzo.nl/vacature/sidconhubmiddennl/

 

Productiemedwerker | 40 uur

Producten van Sidcon dragen bij aan een leefbare wereld. Middels specifiek daarvoor ontwikkelde producten, draagt Sidcon bij aan hoogwaardige kringlopen. In de functie van Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het maken van perscontainers. Het betreft een fulltime functie in dagdienst, van maandag tot en met vrijdag. Je werkt maandag tot en met donderdag van 07.30 uur tot 16.15 uur. Op vrijdag stopt het werk een uurtje eerder en heb je lekker op tijd weekend!

Je komt te werken in een productie team van 4 man + werkvoorbereider. De volledige functiebeschrijving is te lezen op: https://wijzijnzo.nl/vacature/sidconproductie/

 

Open sollicitatie

Je kunt ons natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen. Laat weten welke bijdrage jij kan en wilt leveren en waarom jij hiervoor geschikt denkt te zijn. Stuur je motivatie en cv naar info@sidcon.nl.

Stages

Zoek je een stage plek? Wij staan hier altijd open voor, commercieel, marketing, assemblage, ontwerpen, er zijn al vele stagiairs je voor gegaan. Stuur gerust een open sollicitatie voorzien van motivatie en cv naar info@sidcon.nl.